Utasaink készítették
Szavazás
Melyik a kedvenc helyed?
Budapest
Alföld
Észak-Magyarország
Dunántúl
Kárpát-medence

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2014. február 21. üzemkezdettől Jamina városrész összekötő közúti híd (Orosházi úti felüljáró) lezárása miatt a jelenleg érvényben lévő Békéscsabahelyi menetrendben meghirdetett 1, 3 és 4-es helyi autóbusz vonalak az alábbiak szerint módosulnak.

Az Orosházi úti felüljáró lezárása érinti a Csanádapáca felől beérkező regionális (helyközi) járatokat is.Ezek a járatok megállói nem változnak, de a Békéscsaba, aut. áll.-ról induló járatokra az Orosházi úton lévő Madách u. elnevezésű megálló helyett a Madách u.-ban lévő helyi megállóban lehet felszállni.
A Békéscsaba felé közlekedő autóbuszok útvonala: Orosházi út -  Kolozsvári út – Szarvasi út – Szabolcs u. - Autóbusz állomás- ra változik. A járatok menetideje mintegy 10 perccel növekszik. Az indulási időpontok csak az alábbi esetekben változnak.

Letölthető részletes értesítő.

Szerző: VidekiVegallomas | 2014. február 11.
Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...
Szöveges mező

BÉKÉS MEGYEI és ORSZÁGOS ÉRDEKESSÉGEK! 

2014. február 1-től elkezdőttek a csabai állomás felújításai munkálatai. 

Kérem mindazokat, akik küldtek nekünk már fotókat - videókat, hogyha utazásaik közben bármi féle érdekes dolgot tapasztalnak osszák meg velünk a vegallomasfilmek@freemail.hu címen és Mi kirakjuk a blogok közé. 

Köszönjük! 

Naptár